Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 318
další strana
Zpracování vybraných rybích nevyužitých tkání na želatiny a hydrolyzáty
Raputová, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Modifikace texturních vlastností paštik pomocí aplikace zvěřinového kolagenu
Kočí, Tadeáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Výroba a vybrané parametry piva s bazalkovým semínkem
Horáčková, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Aplikace modifikovaného tuku do játrové paštiky
Novotná, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Sladování atypických surovin pro výrobu piva
Fišerová, Daniela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Výroba medoviny s přídavkem semen Prunus mahaleb L
Lišková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Stanovení antioxidačního účinku významných aromatických rostlin
Hudeček, Adam
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vybrané vlastnosti nízkoalkoholických fermentovaných nápojů vyrobených pomocí symbiotických kultur
Smejkalová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Využití enzymů pro zlepšení kvality pečiva
Zavřel, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Systém HACCP a značení potravin při výrobě rostlinných alternativ masných výrobků
Juhaňák Grabowska, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Analýza mastných kyselin v ochucených sterilovaných tavených sýrech s přídavkem hydrokoloidů
Kelnar, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Vliv použití různých druhů sladidel na vlastnosti oplatek
Effenbergerová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2025-01-01
)
Stanovení toxických prvků v rajčatech
Procházková, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
Mičánková, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Antimikrobiální aktivita mikroorganismů izolovaných z fermentovaných potravin
Šonkoľová, Nina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
Svobodová, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vliv přídavku hydrokoloidů na vybrané parametry ochucených sterilovaných tavených sýrů
Holšteinová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Vlastnosti oplatek vyrobených z různých bezlepkových mouk
Grimová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Souvislost mezi spánkovým režimem a příjmem živin
Benetinová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
Volná, Simona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2024-01-01
)
Zobrazují se záznamy 1-20 z 318
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se