Přírodní a umělé obaly masných výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Zderčíková, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T15:34:37Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T15:34:37Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/18463
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je věnována přírodním a umělým obalům v masné výrobě. Jsou zde popsány jejich druhy, technologické vlastnosti a praktické příklady použití těchto obalů. Cí-lem práce je seznámit veřejnost s využíváním přírodních střev a umělých obalů při výrobě masných výrobků, které se běžně v masné výrobě používají. |
cs |
dc.format |
70 s. (13 589 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1245281 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
přírodní střeva
|
cs |
dc.subject |
umělé střeva
|
cs |
dc.subject |
masné výrobky
|
cs |
dc.subject |
natural intestines
|
en |
dc.subject |
synthetic intestines
|
en |
dc.subject |
meat products
|
en |
dc.title |
Přírodní a umělé obaly masných výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
Natural and artificial containers of meat products |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Zollerová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2011-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis describes natural and synthetic wrapping in meat industry. There are described various kinds of wrapping, technological properties and practical examples of using. The goal of this thesis is to introduce public community with the using of natural intestines and synthetic wrapping in the meat industry production. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22718
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account