Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny

Show full item record

No preview available
Title: Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
Author: Ondrušová, Jana
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Ovoce a zelenina jsou pro lidskou výživu nepostradatelné. Tato práce je zaměřena na roz-dělení ovoce a zeleniny a jejich chemického složení. Nejexponovanějšími metodami kon-zervace ovoce a zeleniny se zaměřením na moderní metody, jejichž cílem je co nejšetrnějším způsobem prodloužit uchovatelnost v nejpřirozenějším stavu. A popis jednotlivých konzervárenských výrobků ovoce a zeleniny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17964
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 22711


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
ondrušová_2011_bp.pdf 1.568Mb PDF View/Open
ondrušová_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
ondrušová_2011_op.pdf 63.62Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account