dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Písařík, Jaroslav
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T08:49:03Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T08:49:03Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-17 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17860
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se věnuje pěstování jabloní, jejich řezu a pěstitelským systémům, zahrnuje chemické složení a potravinářské využití. U vybraných odrůd jabloní byly sledovány hodnoty kyseliny jablečné, refrakce a sušina v závislosti na době skladování. |
cs |
dc.format |
83 |
cs |
dc.format.extent |
2567557 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Klíčová slova: jabloň
|
cs |
dc.subject |
roubování
|
cs |
dc.subject |
pomologie
|
cs |
dc.subject |
podnož
|
cs |
dc.subject |
solax
|
cs |
dc.subject |
kyselina jablečná
|
cs |
dc.subject |
sušina
|
cs |
dc.subject |
refrakce
|
cs |
dc.subject |
Keywords: Apple-tree
|
en |
dc.subject |
graft
|
en |
dc.subject |
pomology
|
en |
dc.subject |
root-stock
|
en |
dc.subject |
solax
|
en |
dc.subject |
malic acid
|
en |
dc.subject |
dry matter
|
en |
dc.subject |
soluble solid content
|
en |
dc.title |
Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování |
cs |
dc.title.alternative |
Changes to the Chemical Composition of Apples Depending on the Time of Storage. |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Sumczynski, Daniela |
|
dc.date.accepted |
2011-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis is devoted to the apple tree cultivation, clipping and cultivation sys-tems. The thesis also deals with chemical composition and food usage. Dependence of ma-lic acid, soluble solid content and dry matter on storage time was monitored for selected apple varieties. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21770
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
A |
|