dc.contributor.advisor |
Míšková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Koutská, Marta
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-11T08:33:58Z |
|
dc.date.available |
2012-03-11T08:33:58Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17837
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce popisuje složení kravského mléka. Zabývá se mikrobiologií syrového mlé-ka, patogenními a podmíněně patogenními mikroorganizmy vyskytujícími se v syrovém mléce. Další část je zaměřena na pozitiva a negativa mléka a princip mléčného automatu. V praktické části se zaměřuje na průzkum úpravy syrového mléka spotřebitelem a mikrobiologickým rozborem syrového mléka. |
cs |
dc.format |
101 s. |
cs |
dc.format.extent |
2170230 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Složení mléka
|
cs |
dc.subject |
mikrobiologie syrového mléka
|
cs |
dc.subject |
mléčný automat
|
cs |
dc.subject |
Milk consistency
|
en |
dc.subject |
raw milk mikrobiology
|
en |
dc.subject |
milk vending machine
|
en |
dc.title |
Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů |
cs |
dc.title.alternative |
Microbiological Quality of Raw Milk from Milk Machines |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Zollerová, Romana |
|
dc.date.accepted |
2011-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis describes a cow?s milk consistency. The thesis deals with raw milk microbiology, pathogenic and conditionally pathogenic microorganisms occurring in raw milk. Another part is focused on positives and negatives of milk and milk vending machine principle. The practical part aims at research of raw milk modification by a consumer and a microbiological analysis of raw milk from a vending machine. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22626
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
B |
|