Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Míšková, Zuzana
dc.contributor.author Koutská, Marta
dc.date.accessioned 2012-03-11T08:33:58Z
dc.date.available 2012-03-11T08:33:58Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17837
dc.description.abstract Diplomová práce popisuje složení kravského mléka. Zabývá se mikrobiologií syrového mlé-ka, patogenními a podmíněně patogenními mikroorganizmy vyskytujícími se v syrovém mléce. Další část je zaměřena na pozitiva a negativa mléka a princip mléčného automatu. V praktické části se zaměřuje na průzkum úpravy syrového mléka spotřebitelem a mikrobiologickým rozborem syrového mléka. cs
dc.format 101 s. cs
dc.format.extent 2170230 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Složení mléka cs
dc.subject mikrobiologie syrového mléka cs
dc.subject mléčný automat cs
dc.subject Milk consistency en
dc.subject raw milk mikrobiology en
dc.subject milk vending machine en
dc.title Mikrobiologická kvalita syrového mléka z mléčných automatů cs
dc.title.alternative Microbiological Quality of Raw Milk from Milk Machines en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Zollerová, Romana
dc.date.accepted 2011-06-06
dc.description.abstract-translated This diploma thesis describes a cow?s milk consistency. The thesis deals with raw milk microbiology, pathogenic and conditionally pathogenic microorganisms occurring in raw milk. Another part is focused on positives and negatives of milk and milk vending machine principle. The practical part aims at research of raw milk modification by a consumer and a microbiological analysis of raw milk from a vending machine. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22626
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
koutská_2011_dp.pdf 2.069Mb PDF View/Open
koutská_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
koutská_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account