Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody

Show simple item record

dc.contributor.advisor Jelínková, Romana
dc.contributor.author Tomášková, Petra
dc.date.accessioned 2012-03-10T19:25:34Z
dc.date.available 2012-03-10T19:25:34Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17735
dc.description.abstract Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů týkajících se zdraví, hygieny a dezinfekce v daných oblastech průmyslového využití. cs
dc.format 49 s. cs
dc.format.extent 4211576 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject dezinfekce cs
dc.subject dezinfekční prostředky cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject potravinářství cs
dc.subject sanitace cs
dc.subject zdravotnictví cs
dc.subject voda cs
dc.subject disinfection en
dc.subject disinfectant en
dc.subject hygiene en
dc.subject food industry en
dc.subject sanitation en
dc.subject health care en
dc.subject water en
dc.title Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody cs
dc.title.alternative Desinfectant for healt service, grocery and adjustment of water en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Galečka, Jiří
dc.date.accepted 2011-06-08
dc.description.abstract-translated Bachelor work deals with problems of presence of microorganisms in health services and food department and about possibilities of their disposal. There are descriptions of different methods of desinfection, disinfectants requirements and examples of used commercial products. This thesis is also focusing on water regulations and drinking water health security using chemical methods. Overview of legislative trends concerning health, hygiene and desinfection in the areas of industrial use is also included in this work. en
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/145 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21671
dc.date.assigned 2011-02-10
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
tomášková_2011_bp.pdf 4.016Mb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account