dc.contributor.advisor |
Jelínková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Tomášková, Petra
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T19:25:34Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T19:25:34Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17735
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů týkajících se zdraví, hygieny a dezinfekce v daných oblastech průmyslového využití. |
cs |
dc.format |
49 s. |
cs |
dc.format.extent |
4211576 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
dezinfekce
|
cs |
dc.subject |
dezinfekční prostředky
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
potravinářství
|
cs |
dc.subject |
sanitace
|
cs |
dc.subject |
zdravotnictví
|
cs |
dc.subject |
voda
|
cs |
dc.subject |
disinfection
|
en |
dc.subject |
disinfectant
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
food industry
|
en |
dc.subject |
sanitation
|
en |
dc.subject |
health care
|
en |
dc.subject |
water
|
en |
dc.title |
Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody |
cs |
dc.title.alternative |
Desinfectant for healt service, grocery and adjustment of water |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Galečka, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2011-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor work deals with problems of presence of microorganisms in health services and food department and about possibilities of their disposal. There are descriptions of different methods of desinfection, disinfectants requirements and examples of used commercial products. This thesis is also focusing on water regulations and drinking water health security using chemical methods. Overview of legislative trends concerning health, hygiene and desinfection in the areas of industrial use is also included in this work. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/145
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21671
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-10 |
|
utb.result.grade |
A |
|