Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Dezinfekční prostředky pro zdravotnictví, potravinářství a úpravu vody |
Autor: |
Tomášková, Petra
|
Vedoucí: |
Jelínková, Romana
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o problematice výskytu mikroorganizmů ve zdravotnictví a potravinářství a o možnostech jejich zneškodnění. Jsou zde popsány jednotlivé metody dezinfekce, požadavky na dezinfekční prostředky a příklady používaných komerčních přípravků. Dále se práce zaměřuje na úpravu vody a hygienické zabezpečení pitné vody chemickými metodami. Práce obsahuje také přehled legislativních trendů týkajících se zdraví, hygieny a dezinfekce v daných oblastech průmyslového využití. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17735
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
21671
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet