Měření spokojenosti zákazníků ve stravovacích zařízeních Interhotelu Moskva

DSpace Repository

Language: English čeština 

Měření spokojenosti zákazníků ve stravovacích zařízeních Interhotelu Moskva

Show simple item record

dc.contributor.advisor Svěrák, Petr
dc.contributor.author Planý, Jiří
dc.date.accessioned 2012-03-10T18:18:39Z
dc.date.available 2012-03-10T18:18:39Z
dc.date.issued 2011-04-29
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17613
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků s poledními menu v restauracích Interhotelu Moskva pomocí dotazníkového šetření. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a analytickou část. V teoretické části jsou zpracovány teoretické poznatky, které se týkají služeb, marketingového výzkumu a spokojenosti zákazníků. V praktické části je nejprve popisován Interhotel Moskva a jeho historie. Dále jsou zpracována data získané z marketingového výzkumu a poté jsou vyhodnocena. V závěru jsou interpretovány získané výsledky a jsou k nim navržena doporučená řešení ke zvýšení spokojenosti zákazníků v restauracích Interhotelu Moskva. cs
dc.format 67 s. (75 452 znaků) cs
dc.format.extent 1745640 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Spokojenost cs
dc.subject zákazník cs
dc.subject spokojenost zákazníka cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject služby cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject Satisfaction en
dc.subject customer en
dc.subject satisfaction of customer en
dc.subject marketing research en
dc.subject services en
dc.subject questionaire en
dc.title Měření spokojenosti zákazníků ve stravovacích zařízeních Interhotelu Moskva cs
dc.title.alternative Measuring of customer's satisfaction in catering establishment of Interhotel Moskva en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vránová, Šárka
dc.date.accepted 2011-05-23
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with an analysis of the customer?s satisfaction with dining menu in restaurants of the Interhotel Moskva. Analysis is realized by questionnaires. The bachelor thesis is divided into theoretical and analytical part. Theoretical part is focused on processing of the theoretical informations and findings dealing with services, marketing research and customers satisfaction measurement. In practical part is firstly described company Interhotel Moskva and depicted its history. Then acquired data from marketing research are proccesed and assesed. Consequently all influences on customer's satisfaction are analyzed in detail. End of thesis concludes with suggestions and recommendations possibly leading to increasing of customer?s satisfaction in monitored restaurants. en
dc.description.department Vyšší odborná škola ekonomická cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/123 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 21259
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
planý_2011_bp.pdf 1.664Mb PDF View/Open
planý_2011_vp.pdf 683.1Kb PDF View/Open
planý_2011_op.pdf 145.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account