Měření spokojenosti zákazníků ve stravovacích zařízeních Interhotelu Moskva
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Svěrák, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Planý, Jiří
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T18:18:39Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T18:18:39Z |
|
dc.date.issued |
2011-04-29 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17613
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků s poledními menu v restauracích Interhotelu Moskva pomocí dotazníkového šetření. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a analytickou část. V teoretické části jsou zpracovány teoretické poznatky, které se týkají služeb, marketingového výzkumu a spokojenosti zákazníků. V praktické části je nejprve popisován Interhotel Moskva a jeho historie. Dále jsou zpracována data získané z marketingového výzkumu a poté jsou vyhodnocena. V závěru jsou interpretovány získané výsledky a jsou k nim navržena doporučená řešení ke zvýšení spokojenosti zákazníků v restauracích Interhotelu Moskva. |
cs |
dc.format |
67 s. (75 452 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
1745640 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Spokojenost
|
cs |
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
spokojenost zákazníka
|
cs |
dc.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
služby
|
cs |
dc.subject |
dotazník
|
cs |
dc.subject |
Satisfaction
|
en |
dc.subject |
customer
|
en |
dc.subject |
satisfaction of customer
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
services
|
en |
dc.subject |
questionaire
|
en |
dc.title |
Měření spokojenosti zákazníků ve stravovacích zařízeních Interhotelu Moskva |
cs |
dc.title.alternative |
Measuring of customer's satisfaction in catering establishment of Interhotel Moskva |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vránová, Šárka |
|
dc.date.accepted |
2011-05-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with an analysis of the customer?s satisfaction with dining menu in restaurants of the Interhotel Moskva. Analysis is realized by questionnaires. The bachelor thesis is divided into theoretical and analytical part. Theoretical part is focused on processing of the theoretical informations and findings dealing with services, marketing research and customers satisfaction measurement. In practical part is firstly described company Interhotel Moskva and depicted its history. Then acquired data from marketing research are proccesed and assesed. Consequently all influences on customer's satisfaction are analyzed in detail. End of thesis concludes with suggestions and recommendations possibly leading to increasing of customer?s satisfaction in monitored restaurants. |
en |
dc.description.department |
Vyšší odborná škola ekonomická |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/123
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
21259
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account