dc.contributor.advisor |
Gálová, Jitka
|
|
dc.contributor.author |
Maděrová, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T07:50:15Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T07:50:15Z |
|
dc.date.issued |
2011-08-04 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17204
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce je rozčleněna do pěti kapitol.V první části je definován pojem systému HACCP, jeho historie a vývoj legislativy. Následně na to navazuje popis Správné výrobní a hygienické praxe a cíle SVHP v gastronomických provozech navazující na požadavky SVHP v této kapitole je popsán příjem surovin a výběr dodavatelů, sanitace, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. Dále je zde popis provozovny ŠJ, stavebně technické části a obecně technické podmínky pro gastronomické provozovny. Čtvrtá část bakalářské práce je zaměřena na praktickou část Kontroly teplot pokrmů a chladícího zařízení podle HACCP. Je zde uvedena analýza teplot pokrmů, která je zaznamenaná do tabulky a také její vyhodnocení. V páté kapitole jsou zhodnoceny náklady na rekonstrukci a modernizaci provozu ŠJ. |
cs |
dc.format |
46 s. |
cs |
dc.format.extent |
3242013 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
CCP
|
cs |
dc.subject |
SHVP
|
cs |
dc.subject |
školní jídelna
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
CCP
|
en |
dc.subject |
GMHP
|
en |
dc.subject |
school cafeteria
|
en |
dc.title |
Kontrola teplot v provozu školní jídelny podle HACCP |
cs |
dc.title.alternative |
Temperature Control Checks in the Operation of School Canteens According to HACCP |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fic, Vlastimil |
|
dc.date.accepted |
2011-08-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
This thesis is divided into five kapitol. In first part of the notion of the HACCP system, its history and legal development. Then follows a description of good hygiene and manufacturing practices and objectives in caterer GMHP follow the requirements GMHP in this chapter describes the selection and reception of raw materials suppliers, sanitation, education and staff development. Then there is the description of the undertaking SC, building the technical and general technical requirements for catering establishments. The fourth part of this thesis focuses on the practical part of the food temperature controls and refrigeration system according to HACCP. There is an analysis of the temperature, which is recorded in the table and its evaluation. The fifth chapter is an evaluation of the costs of reconstruction and modernization of traffic SC. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22730
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|