Med a jeho vliv na výživu dětí v předškolním a školním věku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Med a jeho vliv na výživu dětí v předškolním a školním věku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Švecová, Anna
dc.date.accessioned 2012-03-10T05:29:01Z
dc.date.available 2012-03-10T05:29:01Z
dc.date.issued 2011-05-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17048
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá problematikou medu a jeho zastoupením ve výživě dětí předškolního a školního věku. Teoretická část zpracovává informace o medu a udává jeho základní využití v dětské výživě. Praktická část zpracovává dotazníky od 120 respondentů z mateřských a základních škol a škol středních. Zpracovaným informacím dává grafickou podobu. Med je cennou potravinou ve výživě dětí. Optimálně ve výživě dětí zastupuje vlastnosti léčebného a výživného charakteru. cs
dc.format 48 s. cs
dc.format.extent 1745608 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject med cs
dc.subject medové výrobky cs
dc.subject energie cs
dc.subject výživové normy cs
dc.subject honey en
dc.subject honey products en
dc.subject Energy en
dc.subject nutritional standards en
dc.title Med a jeho vliv na výživu dětí v předškolním a školním věku cs
dc.title.alternative Honey and its Effect on the Nutrition of Children in Preschool and School Age en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2011-05-30
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the honey and its representation in the nutrition of children of preschool and school age.The theoretical part presents information on the honey and gives its basic use in child nutrition. The practical part deals with questionnaires from 120 respondents from nursery and primary schools and secondary schools. Processed information makes graphics. Honey is a valuable food in children's diets. Optimal nutrition of children and represent the characteristics of the therapeutic nature of maintenance. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22241
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
švecová_2011_dp.pdf 1.664Mb PDF View/Open
švecová_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
švecová_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account