dc.contributor.advisor |
Zlámalová, Naděžda
|
|
dc.contributor.author |
Cahlík, Radim
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T05:26:57Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T05:26:57Z |
|
dc.date.issued |
2011-08-15 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/17043
|
|
dc.description.abstract |
Obsahem této bakalářské práce je v teoretické části vysvětlení pojmu Marketingový mix a jeho jednotlivých prvků. Dále uvádím vybrané technologické postupy při zpracování koření, aby bylo dosaženo té nejvyšší kvality. Praktická část již obsahuje aplikaci Marketingového mixu v obchodní praxi a hlavně účinek správného využití tohoto nástroje při obchodování s kořením v České republice. |
cs |
dc.format |
57 s. |
cs |
dc.format.extent |
2821054 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
prvky Marketingového mixu
|
cs |
dc.subject |
technologie zpracování koření
|
cs |
dc.subject |
aplikace Marketingového mixu v praxi
|
cs |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
components of marketing mix
|
en |
dc.subject |
technologies of spices treatment
|
en |
dc.subject |
application of marketing mix
|
en |
dc.title |
Aplikace marketingového mixu při obchodování s kořením v České republice |
cs |
dc.title.alternative |
The Application of the Marketing Mix to Merchandising Spices in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fojtíková, Jarmila |
|
dc.date.accepted |
2011-08-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the theoretical part, the focus of this bachelor?s thesis is the explanation of the term marketing mix and its components. Further, the work deals with selected technological procedures used in production of spices in order to achieve the highest possible quality. The practical part contains the application of marketing mix in business practice and especially the effect of the proper use of this instrument when trading spices in the Czech Republic. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22719
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
C |
|