Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Ponížil, Petr
dc.contributor.author Kebisová, Pavlína
dc.date.accessioned 2012-03-10T05:25:32Z
dc.date.available 2012-03-10T05:25:32Z
dc.date.issued 2011-05-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17041
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá zkoumáním fyzikálních vlastností vaječného bílku. Jsou sle-dovány a vyhodnocovány změny jeho chování v závislosti na čase, teplotě, zpracování a přidání různých přísad. cs
dc.format 61 s. cs
dc.format.extent 2628285 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Vejce cs
dc.subject bílek cs
dc.subject žloutek cs
dc.subject ovoalbumin cs
dc.subject ovotransferin cs
dc.subject ovomukoid cs
dc.subject lysozym cs
dc.subject ovomucin cs
dc.subject gel cs
dc.subject pěna cs
dc.subject index šlehatelnosti cs
dc.subject index trvanlivosti pěny cs
dc.subject hustota cs
dc.subject viskozita cs
dc.subject hmotnost cs
dc.subject Egg en
dc.subject albumen en
dc.subject yolk of egg en
dc.subject ovoalbumin en
dc.subject ovomukoid en
dc.subject lysozym en
dc.subject ovomucin en
dc.subject gel en
dc.subject foam en
dc.subject whipping quality of egg white index en
dc.subject foam durability index en
dc.subject consistence en
dc.subject viscosity en
dc.subject weight en
dc.title Změny fyzikálních vlastností vaječného bílku cs
dc.title.alternative Changes in Physical Properties of Egg White en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee
dc.date.accepted 2011-06-01
dc.description.abstract-translated The dissertation put mind to research of albumen physical properties. The changes of al-bumen form there are observed and evaluated depending on time, temperature, processing and addition variety of ingredients. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21427
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
kebisová_2011_dp.pdf 2.506Mb PDF View/Open
kebisová_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
kebisová_2011_op.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account