dc.contributor.advisor |
Brachtl, Václav
|
|
dc.contributor.author |
Rybová, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T23:42:52Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T23:42:52Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16551
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá principy přestupu tepla při pečení, historií pekárenství v České republice, tak i ve světě. Součástí bakalářské práce je i pekárenská technologie, která je vylíčena podrobněji. V závěru bakalářské práce jsou popsány jednotlivé moderní periodické a kontinuální pece. |
cs |
dc.format |
87 s. (96 379 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
3419052 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Přestup tepla
|
cs |
dc.subject |
historie
|
cs |
dc.subject |
technologie
|
cs |
dc.subject |
kontinuální pece
|
cs |
dc.subject |
periodické pece
|
cs |
dc.subject |
Heat transfer
|
en |
dc.subject |
history
|
en |
dc.subject |
technology
|
en |
dc.subject |
continuous furnaces
|
en |
dc.subject |
periodic furnaces
|
en |
dc.title |
Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu. |
cs |
dc.title.alternative |
Modern methods of baking in the bakery industry. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Sukovitá, Marcela |
|
dc.date.accepted |
2011-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor final thesis deals with the principles of heat transfer during baking, and with the history of baking in the Czech Republic and abroad. A part of the thesis is also baking technology, which is depicted in detail. The concluding part describes all the modern periodic and continuous furnaces. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22694
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|