Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Brachtl, Václav
dc.contributor.author Rybová, Hana
dc.date.accessioned 2012-03-09T23:42:52Z
dc.date.available 2012-03-09T23:42:52Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16551
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá principy přestupu tepla při pečení, historií pekárenství v České republice, tak i ve světě. Součástí bakalářské práce je i pekárenská technologie, která je vylíčena podrobněji. V závěru bakalářské práce jsou popsány jednotlivé moderní periodické a kontinuální pece. cs
dc.format 87 s. (96 379 znaků) cs
dc.format.extent 3419052 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Přestup tepla cs
dc.subject historie cs
dc.subject technologie cs
dc.subject kontinuální pece cs
dc.subject periodické pece cs
dc.subject Heat transfer en
dc.subject history en
dc.subject technology en
dc.subject continuous furnaces en
dc.subject periodic furnaces en
dc.title Moderní způsoby pečení v pekárenském průmyslu. cs
dc.title.alternative Modern methods of baking in the bakery industry. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Sukovitá, Marcela
dc.date.accepted 2011-06-09
dc.description.abstract-translated This bachelor final thesis deals with the principles of heat transfer during baking, and with the history of baking in the Czech Republic and abroad. A part of the thesis is also baking technology, which is depicted in detail. The concluding part describes all the modern periodic and continuous furnaces. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22694
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
rybová_2011_bp.pdf 3.260Mb PDF View/Open
rybová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
rybová_2011_op.zip 67.64Kb Unknown View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account