Technologie výroby octa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie výroby octa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rumíšková, Marie
dc.contributor.author Dobešková, Michaela
dc.date.accessioned 2012-03-09T22:54:37Z
dc.date.available 2012-03-09T22:54:37Z
dc.date.issued 2011-08-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16506
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je popsání technologie výroby octa, ty jsem porovnala a vyhodnotila. Dále jsou zde charakterizovány mikroorganismy, které se podílí na kvašení, jednotlivé vlivy působící na kvašení, úprava a skladování octa a hodnocení kvality výrobků. Nakonec jsem charakterizovala použití tradičních i netradičních druhů ochucených octů. cs
dc.format 61 s. cs
dc.format.extent 2482486 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: ocet cs
dc.subject kyselina octová cs
dc.subject vinný ocet cs
dc.subject kvašení cs
dc.subject oxidace cs
dc.subject ethanol cs
dc.subject Keywords: vinegar en
dc.subject acetic acid en
dc.subject vinegar en
dc.subject fermentation en
dc.subject oxidation en
dc.subject ethanol en
dc.title Technologie výroby octa cs
dc.title.alternative The Technology of Producing Vinegar en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Brachtl, Václav
dc.date.accepted 2011-08-30
dc.description.abstract-translated The objektive of my Bachelor's dissertation is a description of a technology of vinegar's production, that I have compared and evaluated. Furthermore there are characteristics of microorganisms that are a part of fermentation, single influences that nave an impact on a fermentation, preparation and stotiny of vinegar and evalution of duality of products. In the end I have defined a usaje of traditional and untraditional kinds of flavoured vinegars. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22721
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
dobešková_2011_bp.pdf 2.367Mb PDF View/Open
dobešková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open
dobešková_2011_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account