dc.contributor.advisor |
Mrázek, Josef
|
|
dc.contributor.author |
Petrůsek, Jaroslav
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T21:20:32Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T21:20:32Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-26 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16376
|
|
dc.description.abstract |
Teoretická část bakalářské práce pojednává celkově o chodu v ekologickém zemědělství. Zahrnuje jeho vývoj, podmínky pro udělení používat název bio (eko), zásady při rostlinné a živočišné produkci, specifika biopotravin. V praktické části jsem se zaměřil na ekologické zemědělství ve Zlínském kraji, charakteristiku vybraných farem, vyhodnocení senzorické analýzy - porovnání bio a ne bio výrobku a zpracování dotazníku. |
cs |
dc.format |
74 s. |
cs |
dc.format.extent |
2610870 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
biopotraviny
|
cs |
dc.subject |
rostlinná výroba
|
cs |
dc.subject |
živočišná produkce
|
cs |
dc.subject |
Ekofarmy
|
cs |
dc.subject |
Organic farming
|
en |
dc.subject |
Organic food
|
en |
dc.subject |
Crop Production
|
en |
dc.subject |
Livestock production
|
en |
dc.subject |
Organic farm
|
en |
dc.title |
Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji |
cs |
dc.title.alternative |
Characteristics of Organic Farms and Their Products in the Zlín Region |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bastlová, Zita |
|
dc.date.accepted |
2011-08-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The theorecital part of bachelor project deal about trade in organic agriculture at all. It consist of development organic agriculture, conditions for using the title Bio, principles of crop and animal production and the specifics of bio products and organic agriculture. In the practical part, I focused on organic agriculture in the Zlín region, the characteristics some selected farms, evaluation of sensory analysis- the comparison of products, which are bio and products, which are not bio and finally processing of the checklists. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21814
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
C |
|