Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji |
Autor: |
Petrůsek, Jaroslav
|
Vedoucí: |
Mrázek, Josef
|
Abstrakt:
|
Teoretická část bakalářské práce pojednává celkově o chodu v ekologickém zemědělství. Zahrnuje jeho vývoj, podmínky pro udělení používat název bio (eko), zásady při rostlinné a živočišné produkci, specifika biopotravin. V praktické části jsem se zaměřil na ekologické zemědělství ve Zlínském kraji, charakteristiku vybraných farem, vyhodnocení senzorické analýzy - porovnání bio a ne bio výrobku a zpracování dotazníku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16376
|
Datum:
|
2011-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
21814
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet