Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji
Autor: Petrůsek, Jaroslav
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Teoretická část bakalářské práce pojednává celkově o chodu v ekologickém zemědělství. Zahrnuje jeho vývoj, podmínky pro udělení používat název bio (eko), zásady při rostlinné a živočišné produkci, specifika biopotravin. V praktické části jsem se zaměřil na ekologické zemědělství ve Zlínském kraji, charakteristiku vybraných farem, vyhodnocení senzorické analýzy - porovnání bio a ne bio výrobku a zpracování dotazníku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16376
Datum: 2011-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 21814


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
petrůsek_2011_bp.pdf 2.489Mb PDF Zobrazit/otevřít
petrůsek_2011_vp.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
petrůsek_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet