Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Ševčíková, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-13T22:41:09Z
dc.date.available 2010-07-13T22:41:09Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1629
dc.description.abstract Práce je zaměřena na hmotnostní ztráty masa způsobené tepelnou úpravou a vlivem přídatných látek. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných prací při použití různých tepelných úprav. Cílem práce je srovnání jednotlivých tepelných úprav a doporučení pro minimalizaci hmotnostních ztrát při tepelné úpravě masa. cs
dc.format 44 s. cs
dc.format.extent 743499 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject tepelné úpravy cs
dc.subject maso cs
dc.subject hmotnostní ztráty cs
dc.subject přídatné látky cs
dc.subject heat modification en
dc.subject meat en
dc.subject lose weight en
dc.subject aditives en
dc.title Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa. cs
dc.title.alternative Influence of heat modification and aditives on lose weight of meat en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Severová, Marta
dc.date.accepted 2006-06-22
dc.description.abstract-translated This work is about lose weight of meat which is cause by heat modification and aditives. There are show practise conclusions of special works with diferent heat modifications on lose weight of meat. The object of this work is compare individual heat modifications and references to minimise lose of weight by heat modification of meat. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2308
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
ševčíková_2006_bp.pdf 726.0Kb PDF View/Open
ševčíková_2006_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open
ševčíková_2006_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account