Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa. |
Autor: |
Ševčíková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Práce je zaměřena na hmotnostní ztráty masa způsobené tepelnou úpravou a vlivem přídatných látek. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných prací při použití různých tepelných úprav. Cílem práce je srovnání jednotlivých tepelných úprav a doporučení pro minimalizaci hmotnostních ztrát při tepelné úpravě masa. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1629
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2308
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet