dc.contributor.advisor |
Sumczynski, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Jančová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T18:32:48Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T18:32:48Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16151
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce obsahuje stručnou charakteristiku cereálií, cereálních výrobků, vymezení pojmu antioxidační aktivity a jednotlivé metody jejího stanovení. Podrobnější popis je zaměřen na význam a využití metody DPPH. Bakalářská práce je podrobněji věnována stanovením antioxidační aktivity metodou DPPH v oblasti cereálií a zároveň jejímu dalšímu využití v oblasti potravinářského průmyslu a biologického výzkumu. |
cs |
dc.format |
57 s |
cs |
dc.format.extent |
1290768 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
cereálie
|
cs |
dc.subject |
antioxidační aktivita
|
cs |
dc.subject |
DPPH
|
cs |
dc.subject |
cereals
|
en |
dc.subject |
antioxidantaktivity
|
en |
dc.subject |
DPPH
|
en |
dc.title |
Význam a použití DPPH v oblasti cereálií |
cs |
dc.title.alternative |
Importance and using DPPH in cereals |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Fišera, Miroslav |
|
dc.date.accepted |
2011-06-13 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis includes characterization of cereals, cereal products, antioxidant activity and the various methods of its determination. A more detailed description is focused on the importance and use of DPPH methods. Furthermore, the main focused was on antioxidant activity determination by DPPH in cereals, and also its use in the food industry and biological research. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22755
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|