dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Hrubý, Radoslav
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T13:54:35Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T13:54:35Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15823
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce bylo sjednotit nejznámější studie, které zkoumaly zdravotní význam čaje a kombuchy. Tato bakalářská práce se také zabývá charakteristikou, výrobou, druhy a chemickým složením čaje a kombuchy. |
cs |
dc.format |
58 s. (83 924 znaků). |
cs |
dc.format.extent |
987527 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
čaj
|
cs |
dc.subject |
čajovník
|
cs |
dc.subject |
Kombucha
|
cs |
dc.subject |
biologicky aktivní látky
|
cs |
dc.subject |
tea
|
en |
dc.subject |
tea plant
|
en |
dc.subject |
Kombucha
|
en |
dc.subject |
biologically active substances
|
en |
dc.title |
Zdravotní význam čaje a kombuchy |
cs |
dc.title.alternative |
Health importance of tea and kombucha tea |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2011-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis was to unite the best-known studies that have examined the importance of health and kombucha tea. This work also addresses the characteristics, production, type and chemical composition of kombucha tea. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22686
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|