Germanium v potravinách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Germanium v potravinách

Show simple item record

dc.contributor.advisor Fišera, Miroslav
dc.contributor.author Škubal, Martin
dc.date.accessioned 2012-03-09T10:57:27Z
dc.date.available 2012-03-09T10:57:27Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15607
dc.description.abstract Práce je rozdělena na úvod, teoretickou část a závěr. Bakalářská práce je zaměřena na toxické a fyziologické účinky germania a jeho sloučenin na lidský organismus. Dále se zabývá výskytem germania v potravinách a nutričními doplňky, které obsahují organicky vázané germanium. Jsou zde popsány i analytické metody pro stanovení stopového množství germania. cs
dc.format 55 s. cs
dc.format.extent 1934281 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Germanium cs
dc.subject GE-132 cs
dc.subject Spirogermanium cs
dc.subject Sanumgerman cs
dc.subject Germanium en
dc.subject GE-132 en
dc.subject Spirogermanium en
dc.subject Sanumgerman en
dc.title Germanium v potravinách cs
dc.title.alternative The germanium in food en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mišurcová, Ladislava
dc.date.accepted 2011-06-21
dc.description.abstract-translated The work is divided into introduction, theoretical part and conclusion. The bachelor thesis focuses on the physiological and toxic effects of germanium and its compounds on the human organism. It also deals with the occurrence of germanium in food nutritional complements that contain organically bound germanium. The thesis describes analytical methods for the determination of trace amounts of germanium as well. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 15009
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
škubal_2011_bp.pdf 1.844Mb PDF View/Open
škubal_2011_vp.pdf 63.66Kb PDF View/Open
škubal_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account