Germanium v potravinách
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Germanium v potravinách |
Autor: |
Škubal, Martin
|
Vedoucí: |
Fišera, Miroslav
|
Abstrakt:
|
Práce je rozdělena na úvod, teoretickou část a závěr. Bakalářská práce je zaměřena na toxické a fyziologické účinky germania a jeho sloučenin na lidský organismus. Dále se zabývá výskytem germania v potravinách a nutričními doplňky, které obsahují organicky vázané germanium. Jsou zde popsány i analytické metody pro stanovení stopového množství germania. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15607
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
15009
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet