Germanium v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Germanium v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Germanium v potravinách
Autor: Škubal, Martin
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Práce je rozdělena na úvod, teoretickou část a závěr. Bakalářská práce je zaměřena na toxické a fyziologické účinky germania a jeho sloučenin na lidský organismus. Dále se zabývá výskytem germania v potravinách a nutričními doplňky, které obsahují organicky vázané germanium. Jsou zde popsány i analytické metody pro stanovení stopového množství germania.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15607
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 15009


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
škubal_2011_bp.pdf 1.844Mb PDF Zobrazit/otevřít
škubal_2011_vp.pdf 63.66Kb PDF Zobrazit/otevřít
škubal_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet