Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Škrabalová, Veronika
dc.date.accessioned 2012-03-09T10:45:50Z
dc.date.available 2012-03-09T10:45:50Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15588
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování. cs
dc.format 56 s. (50 815 znaků) cs
dc.format.extent 2238906 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject údržnost cs
dc.subject konzervy cs
dc.subject bílkoviny cs
dc.subject meat en
dc.subject shelf life en
dc.subject cans en
dc.subject protein en
dc.title Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR. cs
dc.title.alternative Manufacturing principle and the range of canned meat in the market network in the Czech Republik en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pachlová, Vendula
dc.date.accepted 2011-06-13
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis is focused on the production of canned meat. The objectiv of labor is description of meat processing technology for canned meat and analysis of the range of canned meat in the market network in the Czech Republic. This labor describes the processing technology of tinned meat, machinery and equipment for processing. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22716
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
škrabalová_2011_bp.pdf 2.135Mb PDF View/Open
škrabalová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
škrabalová_2011_op.pdf 64.20Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account