Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Neduchalová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T10:23:13Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T10:23:13Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15555
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce pojednává o charakteristice kávy a jejich zdravotních účincích na lidském organizmu. Zabývá se složením a výrobou kávy. Cílem bylo sjednotit různé studie, které zkoumaly zdravotní účinky kávy a nalezení nových kávových výrobků s popsáním jejich významných látek, které mají zdravotní vliv na lidský organizmus. |
cs |
dc.format |
50 s. (65 229 znaků). |
cs |
dc.format.extent |
2067841 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
káva
|
cs |
dc.subject |
složení
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
kofein
|
cs |
dc.subject |
zdravotní účinky
|
cs |
dc.subject |
nové kávové výrobky
|
cs |
dc.subject |
coffee
|
en |
dc.subject |
composition
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
caffeine
|
en |
dc.subject |
health effects
|
en |
dc.subject |
new coffee products
|
en |
dc.title |
Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky |
cs |
dc.title.alternative |
Health effects of coffee and new coffee products |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Nedomová, Šárka |
|
dc.date.accepted |
2011-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor thesis describes the characteristics of coffe and their health effects on human body. Desribes the composition and production of coffee. The aim was to unify the various studies that have examined the health effects of coffee and finding a new coffee products, describing the important compounds that have health effects on the human body. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22691
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account