Trh biopotravin v České republice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Trh biopotravin v České republice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chovancová, Miloslava
dc.contributor.author Turečková, Iveta
dc.date.accessioned 2012-03-09T07:41:47Z
dc.date.available 2012-03-09T07:41:47Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15314
dc.description.abstract Má bakalářské práce se zaměřuje na obecné informace o trhu, ekologickém zemědělstvím a biopotravinách. Popisuje označování biopotravin, bio značky a kontrolní organizace, výhody biopotravin a nakupování biopotravin. Cílem mé bakalářské práce je rozbor SWOT analýzy biopotravin, navržení obecného mar-ketingového mixu pro výrobce biopotravin a vyhodnocení statistiky spotřeby biopotravin. cs
dc.format 71 s. (12 485 znaků) cs
dc.format.extent 1688348 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Klíčová slova: trh cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject statistika cs
dc.subject Keywords: market en
dc.subject organic food en
dc.subject marketing mix en
dc.subject statistics en
dc.title Trh biopotravin v České republice cs
dc.title.alternative The Organic Food Market in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Dvořáková, Monika
dc.date.accepted 2011-06-09
dc.description.abstract-translated The theoretical part of the Bachelor's Thesis aims at common information of the market, ecological agriculture and organic food. It describes labelling of organic food, brand names of organic food, control authorities, organic food benefits plus organic food shopping. The aim of my Bachelor's Thesis is an analysis of the SWOT organic food analysis, then a proposal of common marketing mix for organic food producers plus evaluation of the organic food consumption statistics. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22697
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
turečková_2011_bp.pdf 1.610Mb PDF View/Open
turečková_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
turečková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account