dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Švrčková, Daniela
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T04:33:51Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T04:33:51Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15097
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství vyuţívají k výrobě svých masných výrobků velmi jakostní suroviny a technologická zařízení, což je, spolu se správnou výrobní a hygienickou praxí, základním stavebním kamenem pro produkci kvalitních a zdravotně bezpečných masných výrobků. |
cs |
dc.format |
56 s. |
cs |
dc.format.extent |
3980245 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
druhy mas
|
cs |
dc.subject |
technologie výroby masných výrobků
|
cs |
dc.subject |
producenti
|
cs |
dc.subject |
kinds of meats
|
en |
dc.subject |
technology of production meat products
|
en |
dc.subject |
producers
|
en |
dc.title |
Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi |
cs |
dc.title.alternative |
Sensory evaluation of pork butcher's products made by using of different technologies |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Plšek, Petr |
|
dc.date.accepted |
2011-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work was to characterize production kinds of meats and raw materials to production and forming of good structure meat products.It's written technology of pro-duction meat products - the getting of raw materials, the crushing, the mixing, the stuffing, the ripening and the packing. It's characterized production of meat products in companies KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Producers of meat products KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznic-tví a uzenářství produce quality and health unexceptionable meat products by means of very qualitative raw materials, technological machinery and good manufacture and good hygiene practice. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22743
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|