Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

DSpace Repository

Language: English čeština 

Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Švrčková, Daniela
dc.date.accessioned 2012-03-09T04:33:51Z
dc.date.available 2012-03-09T04:33:51Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15097
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá výrobními druhy mas a surovinami potřebnými pro výrobu masných výrobků a strukturou masných výrobků. Jsou popisovány technologie výroby masných výrobků - příprava surovin, mělnění, míchání, narážení, zrání a balení. Je charakterizována výroba masných výrobků ve společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a ve společnosti Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Společnosti KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství vyuţívají k výrobě svých masných výrobků velmi jakostní suroviny a technologická zařízení, což je, spolu se správnou výrobní a hygienickou praxí, základním stavebním kamenem pro produkci kvalitních a zdravotně bezpečných masných výrobků. cs
dc.format 56 s. cs
dc.format.extent 3980245 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject druhy mas cs
dc.subject technologie výroby masných výrobků cs
dc.subject producenti cs
dc.subject kinds of meats en
dc.subject technology of production meat products en
dc.subject producers en
dc.title Senzorické porovnání uzenářských výrobků vyráběných různými technologiemi cs
dc.title.alternative Sensory evaluation of pork butcher's products made by using of different technologies en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Plšek, Petr
dc.date.accepted 2011-06-15
dc.description.abstract-translated The aim of this work was to characterize production kinds of meats and raw materials to production and forming of good structure meat products.It's written technology of pro-duction meat products - the getting of raw materials, the crushing, the mixing, the stuffing, the ripening and the packing. It's characterized production of meat products in companies KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznictví a uzenářství. Producers of meat products KMOTR - Masna Kroměříž a.s. a Josef Lukáš Provoz řeznic-tví a uzenářství produce quality and health unexceptionable meat products by means of very qualitative raw materials, technological machinery and good manufacture and good hygiene practice. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22743
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
švrčková_2011_bp.pdf 3.795Mb PDF View/Open
švrčková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
švrčková_2011_op.pdf 824.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account