dc.contributor.advisor |
Mišurcová, Ladislava
|
|
dc.contributor.author |
Slováčková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T03:13:38Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T03:13:38Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-24 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14972
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na způsoby využití mořských řas v potravinářském průmyslu. Obecně byly charakterizovány mořské řasy používané v potravinářství (taxonomie, výskyt, složení řas). Byly zmíněny také řasy využívané pro výrobu hydrokoloidů. Hlavní důraz byl kladen na používání mořských řas jako suroviny pro přípravu pokrmů v gastronomii. |
cs |
dc.format |
52 s. |
cs |
dc.format.extent |
1496003 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
mořské řasy
|
cs |
dc.subject |
gastronomie
|
cs |
dc.subject |
pokrm
|
cs |
dc.subject |
nutriční hodnoty
|
cs |
dc.subject |
seaweed
|
en |
dc.subject |
food
|
en |
dc.subject |
nutritional value
|
en |
dc.title |
Využití mořských řas v gastronomii |
cs |
dc.title.alternative |
Using Seaweed in Gastronomy |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gál, Robert |
|
dc.date.accepted |
2011-06-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor thesis is focused on ways of using seaweed in the food industry. Generally were characterized the seaweed used in the food industry (taxonomy, appearance, nutritio-nal value). There were also mentioned the seaweed used in hydrocolloids production. The main emphasis was put on the using seaweed as a raw material for preparing food in gastronomy. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
20598
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
A |
|