Využití mořských řas v gastronomii

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití mořských řas v gastronomii

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Slováčková, Lucie
dc.date.accessioned 2012-03-09T03:13:38Z
dc.date.available 2012-03-09T03:13:38Z
dc.date.issued 2011-05-24
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14972
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na způsoby využití mořských řas v potravinářském průmyslu. Obecně byly charakterizovány mořské řasy používané v potravinářství (taxonomie, výskyt, složení řas). Byly zmíněny také řasy využívané pro výrobu hydrokoloidů. Hlavní důraz byl kladen na používání mořských řas jako suroviny pro přípravu pokrmů v gastronomii. cs
dc.format 52 s. cs
dc.format.extent 1496003 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject mořské řasy cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject pokrm cs
dc.subject nutriční hodnoty cs
dc.subject seaweed en
dc.subject food en
dc.subject nutritional value en
dc.title Využití mořských řas v gastronomii cs
dc.title.alternative Using Seaweed in Gastronomy en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Gál, Robert
dc.date.accepted 2011-06-21
dc.description.abstract-translated The Bachelor thesis is focused on ways of using seaweed in the food industry. Generally were characterized the seaweed used in the food industry (taxonomy, appearance, nutritio-nal value). There were also mentioned the seaweed used in hydrocolloids production. The main emphasis was put on the using seaweed as a raw material for preparing food in gastronomy. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 20598
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
slováčková_2011_bp.pdf 1.426Mb PDF View/Open
slováčková_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
slováčková_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account