Využití mořských řas v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití mořských řas v gastronomii |
Autor: |
Slováčková, Lucie
|
Vedoucí: |
Mišurcová, Ladislava
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na způsoby využití mořských řas v potravinářském průmyslu. Obecně byly charakterizovány mořské řasy používané v potravinářství (taxonomie, výskyt, složení řas). Byly zmíněny také řasy využívané pro výrobu hydrokoloidů. Hlavní důraz byl kladen na používání mořských řas jako suroviny pro přípravu pokrmů v gastronomii. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14972
|
Datum:
|
2011-05-24 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
20598
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet