dc.contributor.advisor |
Hanuštiak, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Maňásková, Věra
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T02:11:09Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T02:11:09Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14862
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce obsahuje stručný popis révy vinné. Jsou zde charakterizovány vybrané tradiční, nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné. V práci jsou porovnávány tradiční a nové odrůdy z hlediska technologie, gastronomie, je popisována chuť a vůně a využití odrůd. Jsou zmíněny trendy ve vinařské produkci. |
cs |
dc.format |
57 s. (78 787 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2354759 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Nové odrůdy
|
cs |
dc.subject |
réva vinná
|
cs |
dc.subject |
víno
|
cs |
dc.subject |
tradiční odrůdy
|
cs |
dc.subject |
New varieties
|
en |
dc.subject |
grapevine
|
en |
dc.subject |
wine
|
en |
dc.subject |
traditional varieties
|
en |
dc.title |
Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
New and newly bred varieties of grapevine in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2011-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis contains short description of grapevine. Selected traditional, new and newly cultivated grapevine varieties are characterized. Traditional and new varieties are compared from point of view the technology and gastronomy. There are described taste, fragrance and use of varieties. Trends in wine production are also mentioned. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
22759
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|