Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hanuštiak, Pavel
dc.contributor.author Maňásková, Věra
dc.date.accessioned 2012-03-09T02:11:09Z
dc.date.available 2012-03-09T02:11:09Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14862
dc.description.abstract Bakalářská práce obsahuje stručný popis révy vinné. Jsou zde charakterizovány vybrané tradiční, nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné. V práci jsou porovnávány tradiční a nové odrůdy z hlediska technologie, gastronomie, je popisována chuť a vůně a využití odrůd. Jsou zmíněny trendy ve vinařské produkci. cs
dc.format 57 s. (78 787 znaků) cs
dc.format.extent 2354759 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Nové odrůdy cs
dc.subject réva vinná cs
dc.subject víno cs
dc.subject tradiční odrůdy cs
dc.subject New varieties en
dc.subject grapevine en
dc.subject wine en
dc.subject traditional varieties en
dc.title Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR cs
dc.title.alternative New and newly bred varieties of grapevine in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2011-06-16
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis contains short description of grapevine. Selected traditional, new and newly cultivated grapevine varieties are characterized. Traditional and new varieties are compared from point of view the technology and gastronomy. There are described taste, fragrance and use of varieties. Trends in wine production are also mentioned. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22759
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
maňásková_2011_bp.pdf 2.245Mb PDF View/Open
maňásková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
maňásková_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account