Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny |
Author: |
Bártková, Monika
|
Advisor: |
Valášek, Pavel
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá sledováním účinku elektroaktivované vody na ovoce a zeleninu během jejího skladování. V úvodní části jsou shrnuty poznatky o elektoraktivované vodě, senzorické analýze, mikroorganizmech a také o vitaminu C, kdy poznatky jsou využity v praktické části. V praktické části se sleduje úbytek vitaminu C během skladování, kdy jsou každý den odebírány vzorky a také se provede senzorická analýza. Elektroaktivovaná voda je aplikována po každý den skladování. Vzorky jsou uloženy v chladicím boxu. Praktická část přináší nové poznatky a následná doporučení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14811
|
Date:
|
2011-05-20 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav chemie |
Discipline:
|
Řízení technologických rizik |
Grade for thesis and defense:
|
B
22324
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account