Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Autor: Bártková, Monika
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá sledováním účinku elektroaktivované vody na ovoce a zeleninu během jejího skladování. V úvodní části jsou shrnuty poznatky o elektoraktivované vodě, senzorické analýze, mikroorganizmech a také o vitaminu C, kdy poznatky jsou využity v praktické části. V praktické části se sleduje úbytek vitaminu C během skladování, kdy jsou každý den odebírány vzorky a také se provede senzorická analýza. Elektroaktivovaná voda je aplikována po každý den skladování. Vzorky jsou uloženy v chladicím boxu. Praktická část přináší nové poznatky a následná doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14811
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav chemie
Studijní obor: Řízení technologických rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22324


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bártková_2011_dp.pdf 3.430Mb PDF Zobrazit/otevřít
bártková_2011_vp.pdf 60.74Kb PDF Zobrazit/otevřít
bártková_2011_op.pdf 64.74Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet