Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny |
Autor: |
Bártková, Monika
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá sledováním účinku elektroaktivované vody na ovoce a zeleninu během jejího skladování. V úvodní části jsou shrnuty poznatky o elektoraktivované vodě, senzorické analýze, mikroorganizmech a také o vitaminu C, kdy poznatky jsou využity v praktické části. V praktické části se sleduje úbytek vitaminu C během skladování, kdy jsou každý den odebírány vzorky a také se provede senzorická analýza. Elektroaktivovaná voda je aplikována po každý den skladování. Vzorky jsou uloženy v chladicím boxu. Praktická část přináší nové poznatky a následná doporučení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14811
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav chemie |
Studijní obor:
|
Řízení technologických rizik |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22324
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet