dc.contributor.advisor |
Bartošíková, Romana
|
|
dc.contributor.author |
Krejčová, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T18:30:11Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T18:30:11Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-26 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14461
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu plnění hygienických a bezpečnostních standardů při výrobě ořechových směsí ve firmě Alika a.s. Teoretická část popisuje hygienu a bez-pečnost výroby potravin, rozdělení zdravotních nebezpečí ve výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. V praktické části je představena firma Alika a.s. Dále jsou podrobně rozepsány jednotlivé pracovní technologie a jejich možná rizika. |
cs |
dc.format |
46 s., 2 s. obr. priloh. |
cs |
dc.format.extent |
1422011 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
HACCP
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
bezpečnost potravin
|
cs |
dc.subject |
standardy bezpečnosti potravin
|
cs |
dc.subject |
rizika
|
cs |
dc.subject |
HACCP
|
en |
dc.subject |
hygien
|
en |
dc.subject |
food safety
|
en |
dc.subject |
food safety standards
|
en |
dc.subject |
risks
|
en |
dc.title |
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s. |
cs |
dc.title.alternative |
Hygiene and safety of production of Alika Inc. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mráčková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2010-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor theses is focused on the analysis of hygienic and safety standards in the pro-duction of nuts' mixtures in the ALIKA company. The teoretical part describes the food hygiene and safety factors, health dangers separation during the food production process and the food safety system. In the practical part, there is presented the ALIKA company. Also there are describtions of all product's technologies in details and their possible risks. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15048
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
utb.result.grade |
C |
|