Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl

DSpace Repository

Language: English čeština 

Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šlapal, Petr
dc.contributor.author Staňo, Ondřej
dc.date.accessioned 2010-07-20T05:57:13Z
dc.date.available 2010-07-20T05:57:13Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14067
dc.description.abstract V diplomové práci je zpracováno optimální řešení hygieny a sanitace v potravinářství dle platné legislativy. Dále je pojednáno o čisticích a dezinfekčních prostředcích obecně a v závislosti na dopadu použitých prostředků na životní prostředí. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnocení a na jejich základě jsou vybraným potravi-nářským závodům navrženy optimální podmínky a dílčí změny v používání čisticích a dez-infekčních prostředků vedoucích k integrované prevenci a omezování znečištění. cs
dc.format 109 s., 17 s. cs
dc.format.extent 3854102 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject sanitace cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject dezinfekce cs
dc.subject čištění cs
dc.subject čisticí prostředky cs
dc.subject dezinfekční prostředky cs
dc.subject vodivost cs
dc.subject koncentrace cs
dc.subject sanitační řád cs
dc.subject sanitation en
dc.subject hygiene en
dc.subject disinfection en
dc.subject purification en
dc.subject depurants en
dc.subject conduction en
dc.subject concentration en
dc.subject sani-tary order en
dc.title Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl cs
dc.title.alternative Ecological washing and disinfection agents for Food Processing Industry en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Dubjuk, Jiří
dc.date.accepted 2010-06-03
dc.description.abstract-translated This diploma thesis evaluates the processing optimum solving hygiene and ambulance in food-processing industry according to valid legislativ. Below is entertain about depurants and disinfection generally and in dependence on impact used agents on environment. Ob-tained data are processed by statistical evaluation and to chosen companies grocery are recommend optimum conditions and partial changes in using depurants and disinfection leading to the integrated prevention and limitation pollution. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14581
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
staňo_2010_dp.pdf 3.675Mb PDF View/Open
staňo_2010_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
staňo_2010_op.doc 44.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account