Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Šlapal, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Staňo, Ondřej
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T05:57:13Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T05:57:13Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14067
|
|
dc.description.abstract |
V diplomové práci je zpracováno optimální řešení hygieny a sanitace v potravinářství dle platné legislativy. Dále je pojednáno o čisticích a dezinfekčních prostředcích obecně a v závislosti na dopadu použitých prostředků na životní prostředí. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnocení a na jejich základě jsou vybraným potravi-nářským závodům navrženy optimální podmínky a dílčí změny v používání čisticích a dez-infekčních prostředků vedoucích k integrované prevenci a omezování znečištění. |
cs |
dc.format |
109 s., 17 s. |
cs |
dc.format.extent |
3854102 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
sanitace
|
cs |
dc.subject |
hygiena
|
cs |
dc.subject |
dezinfekce
|
cs |
dc.subject |
čištění
|
cs |
dc.subject |
čisticí prostředky
|
cs |
dc.subject |
dezinfekční prostředky
|
cs |
dc.subject |
vodivost
|
cs |
dc.subject |
koncentrace
|
cs |
dc.subject |
sanitační řád
|
cs |
dc.subject |
sanitation
|
en |
dc.subject |
hygiene
|
en |
dc.subject |
disinfection
|
en |
dc.subject |
purification
|
en |
dc.subject |
depurants
|
en |
dc.subject |
conduction
|
en |
dc.subject |
concentration
|
en |
dc.subject |
sani-tary order
|
en |
dc.title |
Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl |
cs |
dc.title.alternative |
Ecological washing and disinfection agents for Food Processing Industry |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Dubjuk, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2010-06-03 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis evaluates the processing optimum solving hygiene and ambulance in food-processing industry according to valid legislativ. Below is entertain about depurants and disinfection generally and in dependence on impact used agents on environment. Ob-tained data are processed by statistical evaluation and to chosen companies grocery are recommend optimum conditions and partial changes in using depurants and disinfection leading to the integrated prevention and limitation pollution. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14581
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account