Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Ekologické mycí a dezinfekční prostředky pro potravinářský průmysl
Autor: Staňo, Ondřej
Vedoucí: Šlapal, Petr
Abstrakt: V diplomové práci je zpracováno optimální řešení hygieny a sanitace v potravinářství dle platné legislativy. Dále je pojednáno o čisticích a dezinfekčních prostředcích obecně a v závislosti na dopadu použitých prostředků na životní prostředí. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnocení a na jejich základě jsou vybraným potravi-nářským závodům navrženy optimální podmínky a dílčí změny v používání čisticích a dez-infekčních prostředků vedoucích k integrované prevenci a omezování znečištění.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14067
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 14581


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
staňo_2010_dp.pdf 3.675Mb PDF Zobrazit/otevřít
staňo_2010_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
staňo_2010_op.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet