Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Macková, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T04:40:03Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T04:40:03Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13915
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá sledováním postmortálních změn u volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Práce je zaměřena na spárkatou zvěř. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení průběhu posmrtných změn za pomoci měření hodnoty pH |
cs |
dc.format |
62 |
cs |
dc.format.extent |
1273583 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zvěřina
|
cs |
dc.subject |
posmrtné změny
|
cs |
dc.subject |
kvalita
|
cs |
dc.subject |
venison
|
en |
dc.subject |
postmortem changes
|
en |
dc.subject |
quality
|
en |
dc.title |
Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny |
cs |
dc.title.alternative |
Changes in quality parameters during the aging venision |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Nápravníková, Eva |
|
dc.date.accepted |
2010-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
Bachelor's thesis is focused on monitoring post-mortem changes in wildlife, the meat is called venison. Work is focused on cloven-hoofed animals. Its aim is to monitor and evaluate the post-mortem changes using pH measurements. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14945
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account