dc.contributor.advisor |
Lazárková, Zuzana
|
|
dc.contributor.author |
Štajnochová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T04:03:48Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T04:03:48Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13836
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a chemickým složením jednotlivých druhů luštěnin. Zvláštní pozornost je věnována netradičním druhům luštěnin a jejich významu v lidské výživě. Praktická část zahrnuje zmapování nabídky netradičních druhů luštěnin v obchodní síti ve Zlínském kraji. Průzkum byl proveden v supermarketech, hypermarketech, malých samoobslužných prodejnách a prodejnách zdravé výživy. Bylo zjištěno, že nabídka netradičních druhů luštěnin v obchodní síti Zlínského kraje je poměrně bohatá. Nejširší sortiment těchto výrobků, mnohdy v bio kvalitě, byl nalezen v prodejnách zdravé výživy. |
cs |
dc.format |
62 s., 7 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
2770431 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
luštěniny
|
cs |
dc.subject |
netradiční druhy luštěnin
|
cs |
dc.subject |
průzkum trhu
|
cs |
dc.subject |
obchodní síť Zlínského kraje
|
cs |
dc.subject |
pulses
|
en |
dc.subject |
non-traditional types of pulses
|
en |
dc.subject |
market research
|
en |
dc.subject |
trade network of Zlín region
|
en |
dc.title |
Netradiční druhy luštěnin v obchodní síti České republiky |
cs |
dc.title.alternative |
Non-traditional types of pulses in trade network in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Burešová, Iva |
|
dc.date.accepted |
2010-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the properties and chemical constitution of various types of pulses. Special attention is devoted to non-traditional types of pulses and their importance in human nutrition. The practical part involves market research of non-traditional types of pulses in trade network in Zlín region. The research was carried out in supermarkets, hypermarkets, small self-service shops and specialized shops focused on healthy nutrition. It was found out that the supply of non-traditional types of pulses in trade network of Zlín region is relatively plentiful. The widest offer of these products, frequently in bio quality, was revealed in specialized shops. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14850
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|