Netradiční druhy luštěnin v obchodní síti České republiky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Netradiční druhy luštěnin v obchodní síti České republiky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lazárková, Zuzana
dc.contributor.author Štajnochová, Kateřina
dc.date.accessioned 2010-07-20T04:03:48Z
dc.date.available 2010-07-20T04:03:48Z
dc.date.issued 2010-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13836
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a chemickým složením jednotlivých druhů luštěnin. Zvláštní pozornost je věnována netradičním druhům luštěnin a jejich významu v lidské výživě. Praktická část zahrnuje zmapování nabídky netradičních druhů luštěnin v obchodní síti ve Zlínském kraji. Průzkum byl proveden v supermarketech, hypermarketech, malých samoobslužných prodejnách a prodejnách zdravé výživy. Bylo zjištěno, že nabídka netradičních druhů luštěnin v obchodní síti Zlínského kraje je poměrně bohatá. Nejširší sortiment těchto výrobků, mnohdy v bio kvalitě, byl nalezen v prodejnách zdravé výživy. cs
dc.format 62 s., 7 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 2770431 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject luštěniny cs
dc.subject netradiční druhy luštěnin cs
dc.subject průzkum trhu cs
dc.subject obchodní síť Zlínského kraje cs
dc.subject pulses en
dc.subject non-traditional types of pulses en
dc.subject market research en
dc.subject trade network of Zlín region en
dc.title Netradiční druhy luštěnin v obchodní síti České republiky cs
dc.title.alternative Non-traditional types of pulses in trade network in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2010-06-08
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the properties and chemical constitution of various types of pulses. Special attention is devoted to non-traditional types of pulses and their importance in human nutrition. The practical part involves market research of non-traditional types of pulses in trade network in Zlín region. The research was carried out in supermarkets, hypermarkets, small self-service shops and specialized shops focused on healthy nutrition. It was found out that the supply of non-traditional types of pulses in trade network of Zlín region is relatively plentiful. The widest offer of these products, frequently in bio quality, was revealed in specialized shops. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14850
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
štajnochová_2010_bp.pdf 2.642Mb PDF View/Open
štajnochová_2010_vp.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open
štajnochová_2010_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account