Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.

Show full item record

No preview available
Title: Vliv skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor.
Author: Hodonská, Andrea
Advisor: Černá, Monika
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na sledování vlivu skladování a tepelného zpracování na kvalitu brambor. První část je věnována stručnému souhrnu chemických vlastností brambor, popisu vybraných bramborových odrůd, vlastnostem škrobu a sacharidů obsažených v bramborových hlízách. Praktická část je věnována vlastní analýze stanovení obsahu vlhkosti, popele, obsahu škrobu a dále pak stravitelnosti N-látek in vitro v hlízách brambor, které byly skladovány po dobu 20 týdnů. Pro dokreslení charakteru jednotlivých odrůd bylo provedeno senzorické hodnocení brambor na počátku a na konci skladovacího období.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13749
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 14562


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hodonská_2010_dp.pdf 1.286Mb PDF View/Open
hodonská_2010_vp.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open
hodonská_2010_op.doc 33Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account