Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Skýpalová, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-19T16:37:19Z
dc.date.available 2010-07-19T16:37:19Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12881
dc.description.abstract Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže. cs
dc.format 76 s., 2 s. příloh cs
dc.format.extent 2380791 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject rýže cs
dc.subject Oryza sativa cs
dc.subject stravitelnost cs
dc.subject rice en
dc.subject Oryza sativa en
dc.subject digestibility en
dc.title Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost cs
dc.title.alternative The determination of rice chemical parametres during storage and its digestibility en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Lazárková, Zuzana
dc.date.accepted 2010-06-04
dc.description.abstract-translated The aim of the diploma thesis was to measure the changes of chosen chemical parameters of rice during the storage, in dependent on a different conditions of storage. The next aim was the determination of digestibility in an individual kinds of rice. In this thesis basic description of rice as a plant and factors influences growing and storage of rice are included. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15052
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
skýpalová_2010_dp.pdf 2.270Mb PDF View/Open
skýpalová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
skýpalová_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account