dc.contributor.advisor |
Kramářová, Daniela
|
|
dc.contributor.author |
Skýpalová, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T16:37:19Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T16:37:19Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/12881
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže. |
cs |
dc.format |
76 s., 2 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
2380791 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
rýže
|
cs |
dc.subject |
Oryza sativa
|
cs |
dc.subject |
stravitelnost
|
cs |
dc.subject |
rice
|
en |
dc.subject |
Oryza sativa
|
en |
dc.subject |
digestibility
|
en |
dc.title |
Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost |
cs |
dc.title.alternative |
The determination of rice chemical parametres during storage and its digestibility |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lazárková, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2010-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of the diploma thesis was to measure the changes of chosen chemical parameters of rice during the storage, in dependent on a different conditions of storage. The next aim was the determination of digestibility in an individual kinds of rice. In this thesis basic description of rice as a plant and factors influences growing and storage of rice are included. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15052
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
B |
|