Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost |
Autor: |
Skýpalová, Jana
|
Vedoucí: |
Kramářová, Daniela
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12881
|
Datum:
|
2010-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
15052
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet