Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost
Autor: Skýpalová, Jana
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na změny vybraných chemických parametrů rýže v průběhu skladování, v závislosti na různých skladovacích podmínkách. Dalším cílem bylo stanovení stravitelnosti jednotlivých druhů rýže. V této práci je obsažen základní popis rýže jako rostliny a jsou zde zmíněny také faktory ovlivňující pěstování a skladování rýže.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12881
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 15052


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
skýpalová_2010_dp.pdf 2.270Mb PDF Zobrazit/otevřít
skýpalová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
skýpalová_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet