dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Krpcová, Martina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T06:48:01Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T06:48:01Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/12136
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá faktory, které ovlivňují výběr potravin spotřebiteli. V teoretické části je stručně popsána historie výživy, dále pojednává o výživových doporučeních a aktu-álním stavu výživy obyvatelstva České republiky. Druhá kapitola obsahuje jednotlivé fakto-ry, které ovlivňují výživu i výběr potravin. V praktické části je obsaženo vyhodnocení dotazníku, který byl vyplněn respondenty, po-mocí tabulek, grafů a slovního hodnocení. |
cs |
dc.format |
44 s., 13 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
9673093 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
výživa člověka
|
cs |
dc.subject |
faktory ovlivňující výživu
|
cs |
dc.subject |
výběr potravin
|
cs |
dc.subject |
faktory ovlivňující výběr potravin
|
cs |
dc.subject |
human nutrition
|
en |
dc.subject |
factors affecting nutrition
|
en |
dc.subject |
food choices
|
en |
dc.subject |
factors affecting food choice
|
en |
dc.title |
Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů |
cs |
dc.title.alternative |
The factors affecting food and meal choice |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Velichová, Helena |
|
dc.date.accepted |
2010-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with factors that influence consumer's food choices. The theoreti-cal part briefly describes the history of nutrition, also discusses the current dietary recom-mendations and nutritional status of the population of the Czech Republic. The second chapter contains individual factors that influence nutrition and food choices. The practical part takes in an evaluation questionnaire that was completed by respondents after the charts, graphs and verbal evaluation. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14845
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|