dc.contributor.advisor |
Škrovánková, Soňa
|
|
dc.contributor.author |
Olšanský, Marek
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T06:09:04Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T06:09:04Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/12057
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády a čokoládových výrobků, jejich historií, rozdělením, pěstováním kakaovníku a získáváním kakaa. Podrobně jsou popsány suroviny pro výrobu čokolády a technologie výroby čokolády a čokoládových výrobků. Součástí práce je také popis chemického složení a fyzikálních vlastností čokolády a její zdravotní účinky. |
cs |
dc.format |
54 s. |
cs |
dc.format.extent |
3290892 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
čokoláda
|
cs |
dc.subject |
kakao
|
cs |
dc.subject |
výroba
|
cs |
dc.subject |
složení
|
cs |
dc.subject |
vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
chocolate
|
en |
dc.subject |
cocoa
|
en |
dc.subject |
production
|
en |
dc.subject |
composition
|
en |
dc.subject |
properties
|
en |
dc.title |
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád |
cs |
dc.title.alternative |
Chocolate - characterization, production and qualities |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2010-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the characterization of chocolate and chocolate products, their history, types, cocoa tree cultivation and cocoa production. The raw materials and production technology of chocolate and chocolate products are also decribed. The chemical composition physical, properties of chocolate and its healthy effects are are charactered too. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15447
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
B |
|