Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád

Show simple item record

dc.contributor.advisor Škrovánková, Soňa
dc.contributor.author Olšanský, Marek
dc.date.accessioned 2010-07-19T06:09:04Z
dc.date.available 2010-07-19T06:09:04Z
dc.date.issued 2010-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12057
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády a čokoládových výrobků, jejich historií, rozdělením, pěstováním kakaovníku a získáváním kakaa. Podrobně jsou popsány suroviny pro výrobu čokolády a technologie výroby čokolády a čokoládových výrobků. Součástí práce je také popis chemického složení a fyzikálních vlastností čokolády a její zdravotní účinky. cs
dc.format 54 s. cs
dc.format.extent 3290892 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject čokoláda cs
dc.subject kakao cs
dc.subject výroba cs
dc.subject složení cs
dc.subject vlastnosti cs
dc.subject chocolate en
dc.subject cocoa en
dc.subject production en
dc.subject composition en
dc.subject properties en
dc.title Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád cs
dc.title.alternative Chocolate - characterization, production and qualities en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2010-06-15
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the characterization of chocolate and chocolate products, their history, types, cocoa tree cultivation and cocoa production. The raw materials and production technology of chocolate and chocolate products are also decribed. The chemical composition physical, properties of chocolate and its healthy effects are are charactered too. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15447
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
olšanský_2010_bp.pdf 3.138Mb PDF View/Open
olšanský_2010_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
olšanský_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account