Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Author: Olšanský, Marek
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády a čokoládových výrobků, jejich historií, rozdělením, pěstováním kakaovníku a získáváním kakaa. Podrobně jsou popsány suroviny pro výrobu čokolády a technologie výroby čokolády a čokoládových výrobků. Součástí práce je také popis chemického složení a fyzikálních vlastností čokolády a její zdravotní účinky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12057
Date: 2010-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 15447


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
olšanský_2010_bp.pdf 3.138Mb PDF View/Open
olšanský_2010_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
olšanský_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account