Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Show full item record
No preview available
Title:
|
Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád |
Author: |
Olšanský, Marek
|
Advisor: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou čokolády a čokoládových výrobků, jejich historií, rozdělením, pěstováním kakaovníku a získáváním kakaa. Podrobně jsou popsány suroviny pro výrobu čokolády a technologie výroby čokolády a čokoládových výrobků. Součástí práce je také popis chemického složení a fyzikálních vlastností čokolády a její zdravotní účinky. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12057
|
Date:
|
2010-05-30 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
15447
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account