Marketingová analýza konkurenceschopnosti podniku
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Konečný, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Mládková, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T04:32:52Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T04:32:52Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-11 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11867
|
|
dc.description.abstract |
Cílem předkládané bakalářské práce je nastínit možnosti jak vylepšit podnikatelskou pozici firmy a také jak zvýšit konkurenceschopnost podniku Vinařství Žůrek. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se konkurenceschopnosti a marketingového prostředí. V praktické části je provedena analýza prostředí firmy. V závěru práce se nachází návrhy, vedoucí ke zlepšení komunikace se zákazníkem, a tím také ke zvýšení konkurenceschopnosti firmy. |
cs |
dc.format |
66 s., 5 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
1487907 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
dc.subject |
marketingové prostředí
|
cs |
dc.subject |
zákazník
|
cs |
dc.subject |
vinařská oblast
|
cs |
dc.subject |
víno
|
cs |
dc.subject |
competitiveness
|
en |
dc.subject |
marketing environment
|
en |
dc.subject |
customer
|
en |
dc.subject |
wine region
|
en |
dc.subject |
wine
|
en |
dc.title |
Marketingová analýza konkurenceschopnosti podniku |
cs |
dc.title.alternative |
Marketing analysis of an organisations competitiveness |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Šefčík, Vladimír |
|
dc.date.accepted |
2010-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is to outline ways to improve the business position of companies as well as increase the competitiveness of the company Winery Zurek. The theoretical section explains the concepts regarding the competitiveness and marketing environment. There is an analysis of the firms environment made in the practical element. In the end there are suggestions for improving communication with the customer and thereby increasing the competitiveness of firms. |
en |
dc.description.department |
Ústav ekonomie |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/104
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistika a management |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Logistics and Management |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
15476
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-12 |
|
utb.result.grade |
B |
|
local.subject |
vinařství
|
cs |
local.subject |
marketingový výzkum
|
cs |
local.subject |
wine making
|
en |
local.subject |
marketing research
|
en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account