Marketingová analýza konkurenceschopnosti podniku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Marketingová analýza konkurenceschopnosti podniku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Konečný, Jiří
dc.contributor.author Mládková, Hana
dc.date.accessioned 2010-07-19T04:32:52Z
dc.date.available 2010-07-19T04:32:52Z
dc.date.issued 2010-05-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11867
dc.description.abstract Cílem předkládané bakalářské práce je nastínit možnosti jak vylepšit podnikatelskou pozici firmy a také jak zvýšit konkurenceschopnost podniku Vinařství Žůrek. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se konkurenceschopnosti a marketingového prostředí. V praktické části je provedena analýza prostředí firmy. V závěru práce se nachází návrhy, vedoucí ke zlepšení komunikace se zákazníkem, a tím také ke zvýšení  konkurenceschopnosti firmy. cs
dc.format 66 s., 5 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1487907 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject konkurenceschopnost cs
dc.subject marketingové prostředí cs
dc.subject zákazník cs
dc.subject vinařská oblast cs
dc.subject víno cs
dc.subject competitiveness en
dc.subject marketing environment en
dc.subject customer en
dc.subject wine region en
dc.subject wine en
dc.title Marketingová analýza konkurenceschopnosti podniku cs
dc.title.alternative Marketing analysis of an organisations competitiveness en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Šefčík, Vladimír
dc.date.accepted 2010-06-11
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to outline ways to improve the business position of companies as well as increase the competitiveness of the company Winery Zurek. The theoretical section explains the concepts regarding the competitiveness and marketing environment. There is an analysis of the firms environment made in the practical element. In the end there are suggestions for improving communication with the customer and thereby increasing the competitiveness of firms. en
dc.description.department Ústav ekonomie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/104 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Logistika a management cs
dc.thesis.degree-discipline Logistics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 15476
dc.date.assigned 2010-02-12
utb.result.grade B
local.subject vinařství cs
local.subject marketingový výzkum cs
local.subject wine making en
local.subject marketing research en


Files in this item

Files Size Format View
mládková_2010_bp.pdfBlocked 1.418Mb PDF View/Open
mládková_2010_vp.doc 60Kb Microsoft Word View/Open
mládková_2010_op.doc 56.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account