dc.contributor.advisor |
Černá, Monika
|
|
dc.contributor.author |
Kovářová, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T13:44:00Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T13:44:00Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-31 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11249
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá problematikou výživy dětí a vlivem fast-food na jejich zdraví. Práce je tvořena teoretickou a praktickou částí. Teoretická část se zaobírá vhodností potravin pro děti, nutričními hodnotami potravin, základními živinami a zásadami zdravé výživy. Dále se v práci nachází pojednání o typech a výrobcích fast-food v České Republice. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum zabývající se výživou dětí školního věku a jejich výživovými zvyklostmi a nejčastějšími způsoby stravování, které byly vyhodnoceny. |
cs |
dc.format |
55 s. |
cs |
dc.format.extent |
873664 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Fast-food
|
cs |
dc.subject |
výživa
|
cs |
dc.subject |
obezita
|
cs |
dc.subject |
děti
|
cs |
dc.subject |
Fast-food
|
en |
dc.subject |
nutrition
|
en |
dc.subject |
obesity
|
en |
dc.subject |
children
|
en |
dc.title |
Fast food a zdraví školáků |
cs |
dc.title.alternative |
Fast food and health of schoolchildren |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kráčmar, Stanislav |
|
dc.date.accepted |
2010-06-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor's thesis deals with the influence and child nutrition Fast-food on their health. This work consists of theoretical and practical parts. The theoretical part deals with the suitability of foods, nutritional value of foods, nutrients, and basic principles of healthy eating. Further work is a treatise on the types of products and fast food in the Czech Republic. The practical part was conducted a questionnaire survey dealing with nutrition of children of school age and their dietary habits and the most common way of eating that were assessed. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14832
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|