Fast food a zdraví školáků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Fast food a zdraví školáků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Černá, Monika
dc.contributor.author Kovářová, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-18T13:44:00Z
dc.date.available 2010-07-18T13:44:00Z
dc.date.issued 2010-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11249
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá problematikou výživy dětí a vlivem fast-food na jejich zdraví. Práce je tvořena teoretickou a praktickou částí. Teoretická část se zaobírá vhodností potravin pro děti, nutričními hodnotami potravin, základními živinami a zásadami zdravé výživy. Dále se v práci nachází pojednání o typech a výrobcích fast-food v České Republice. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum zabývající se výživou dětí školního věku a jejich výživovými zvyklostmi a nejčastějšími způsoby stravování, které byly vyhodnoceny. cs
dc.format 55 s. cs
dc.format.extent 873664 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Fast-food cs
dc.subject výživa cs
dc.subject obezita cs
dc.subject děti cs
dc.subject Fast-food en
dc.subject nutrition en
dc.subject obesity en
dc.subject children en
dc.title Fast food a zdraví školáků cs
dc.title.alternative Fast food and health of schoolchildren en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2010-06-08
dc.description.abstract-translated The bachelor's thesis deals with the influence and child nutrition Fast-food on their health. This work consists of theoretical and practical parts. The theoretical part deals with the suitability of foods, nutritional value of foods, nutrients, and basic principles of healthy eating. Further work is a treatise on the types of products and fast food in the Czech Republic. The practical part was conducted a questionnaire survey dealing with nutrition of children of school age and their dietary habits and the most common way of eating that were assessed. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14832
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kovářová_2010_bp.pdf 853.1Kb PDF View/Open
kovářová_2010_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open
kovářová_2010_op.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account