Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Dědek, Stanislav
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T01:39:28Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T01:39:28Z |
|
dc.date.issued |
2009-08-13 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10016
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku bariérových vlastností ve vztahu k balení potravin a potravinářským obalům. Dále na charakterizaci a rozdělení materiálů, vhodných a nejčastěji využívaných na výrobu obalových prostředků, určených zejména pro potravinářský průmysl. Pozornost je věnována charakteristice a využití modifikované atmosféry a jejímu vlivu na údržnost potravin. |
cs |
dc.format |
58 |
cs |
dc.format.extent |
2499200 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
obaly
|
cs |
dc.subject |
obalové prostředky
|
cs |
dc.subject |
balení potravin
|
cs |
dc.subject |
bariérové vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
upravená atmosféra
|
cs |
dc.subject |
packing
|
en |
dc.subject |
packaging means
|
en |
dc.subject |
food packaging
|
en |
dc.subject |
barrier properties
|
en |
dc.subject |
modified atmosphere
|
en |
dc.title |
Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin |
cs |
dc.title.alternative |
Barrier properties of packaging used for food packaging. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-09-08 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor work is focused on the characteristics of barrier properties in relation to food packaging. In addition to the characterization and distribution of materials, appropriate and most frequently used for the production of packaging means, intended mainly for the food industry. Attention is paid to the characteristics and use of modified atmosphere and its effect on shelf-life of food. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12508
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account