Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Dědek, Stanislav
dc.date.accessioned 2010-07-18T01:39:28Z
dc.date.available 2010-07-18T01:39:28Z
dc.date.issued 2009-08-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10016
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku bariérových vlastností ve vztahu k balení potravin a potravinářským obalům. Dále na charakterizaci a rozdělení materiálů, vhodných a nejčastěji využívaných na výrobu obalových prostředků, určených zejména pro potravinářský průmysl. Pozornost je věnována charakteristice a využití modifikované atmosféry a jejímu vlivu na údržnost potravin. cs
dc.format 58 cs
dc.format.extent 2499200 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject obaly cs
dc.subject obalové prostředky cs
dc.subject balení potravin cs
dc.subject bariérové vlastnosti cs
dc.subject upravená atmosféra cs
dc.subject packing en
dc.subject packaging means en
dc.subject food packaging en
dc.subject barrier properties en
dc.subject modified atmosphere en
dc.title Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin cs
dc.title.alternative Barrier properties of packaging used for food packaging. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2009-09-08
dc.description.abstract-translated The bachelor work is focused on the characteristics of barrier properties in relation to food packaging. In addition to the characterization and distribution of materials, appropriate and most frequently used for the production of packaging means, intended mainly for the food industry. Attention is paid to the characteristics and use of modified atmosphere and its effect on shelf-life of food. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12508
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
dědek_2009_bp.pdfBlocked 2.383Mb PDF View/Open
dědek_2009_vp.doc 49Kb Microsoft Word View/Open
dědek_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account