Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin
Autor: Dědek, Stanislav
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku bariérových vlastností ve vztahu k balení potravin a potravinářským obalům. Dále na charakterizaci a rozdělení materiálů, vhodných a nejčastěji využívaných na výrobu obalových prostředků, určených zejména pro potravinářský průmysl. Pozornost je věnována charakteristice a využití modifikované atmosféry a jejímu vlivu na údržnost potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10016
Datum: 2009-08-13
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12508


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dědek_2009_bp.pdfZablokované 2.383Mb PDF
dědek_2009_vp.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dědek_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet