Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin |
Autor: |
Dědek, Stanislav
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku bariérových vlastností ve vztahu k balení potravin a potravinářským obalům. Dále na charakterizaci a rozdělení materiálů, vhodných a nejčastěji využívaných na výrobu obalových prostředků, určených zejména pro potravinářský průmysl. Pozornost je věnována charakteristice a využití modifikované atmosféry a jejímu vlivu na údržnost potravin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10016
|
Datum:
|
2009-08-13 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12508
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet