Stravovací zařízení v cestovním ruchu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Stravovací zařízení v cestovním ruchu |
Author: |
Stratilová, Zuzana
|
Advisor: |
Hrabě, Jan
|
Abstract:
|
Následující text pojednává o možnostech stravovaní v cestovním ruchu a o tom, jak se le-gislativa ohledně stravovacích služeb přizpůsobovala zákonům Evropské unie. Projdeme si hotelovou klasifikaci, která v mnohých ohledech určuje úroveň stravovacích služeb. Před-stavíme si gastronomii jako atraktivitu cestovního ruchu a různé úspěšné koncepce z České republiky i ze světa. Jelikož stravování neodmyslitelně patří k samotnému cestování, ne-budou chybět různé varianty občerstvení při cestách autem, autobusem,vlakem, letadlem či na kole. Závěr textu upozorní na zdravotní rizika spojena s potravinami a cestováním. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7510
|
Date:
|
2008-06-10 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
7930
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account