Stravovací zařízení v cestovním ruchu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stravovací zařízení v cestovním ruchu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stravovací zařízení v cestovním ruchu
Autor: Stratilová, Zuzana
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Následující text pojednává o možnostech stravovaní v cestovním ruchu a o tom, jak se le-gislativa ohledně stravovacích služeb přizpůsobovala zákonům Evropské unie. Projdeme si hotelovou klasifikaci, která v mnohých ohledech určuje úroveň stravovacích služeb. Před-stavíme si gastronomii jako atraktivitu cestovního ruchu a různé úspěšné koncepce z České republiky i ze světa. Jelikož stravování neodmyslitelně patří k samotnému cestování, ne-budou chybět různé varianty občerstvení při cestách autem, autobusem,vlakem, letadlem či na kole. Závěr textu upozorní na zdravotní rizika spojena s potravinami a cestováním.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7510
Datum: 2008-06-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7930


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
stratilová_2008_bp.pdf 1.193Mb PDF Zobrazit/otevřít
stratilová_2008_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
stratilová_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet