Stravovací zařízení v cestovním ruchu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stravovací zařízení v cestovním ruchu |
Autor: |
Stratilová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Následující text pojednává o možnostech stravovaní v cestovním ruchu a o tom, jak se le-gislativa ohledně stravovacích služeb přizpůsobovala zákonům Evropské unie. Projdeme si hotelovou klasifikaci, která v mnohých ohledech určuje úroveň stravovacích služeb. Před-stavíme si gastronomii jako atraktivitu cestovního ruchu a různé úspěšné koncepce z České republiky i ze světa. Jelikož stravování neodmyslitelně patří k samotnému cestování, ne-budou chybět různé varianty občerstvení při cestách autem, autobusem,vlakem, letadlem či na kole. Závěr textu upozorní na zdravotní rizika spojena s potravinami a cestováním. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7510
|
Datum:
|
2008-06-10 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7930
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet