Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.
Show full item record
No preview available
Title:
|
Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování. |
Author: |
Macek, Michal
|
Advisor: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstract:
|
V práci je popsán význam kravského mléka ve výživě člověka a jsou popsány vlastnosti hlavních výživových složek přítomných v mléce. Je zvýrazněn proces tvorby kravského mléka a možnosti jeho zpracování v prvovýrobě a mlékárenském průmyslu. Nedílnou součást práce jsou změny výživových složek v průběhu zpracování kravského mléka při mlékárenských technologiích. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7028
|
Date:
|
2008-06-02 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
7711
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account