Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.
Autor: Macek, Michal
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: V práci je popsán význam kravského mléka ve výživě člověka a jsou popsány vlastnosti hlavních výživových složek přítomných v mléce. Je zvýrazněn proces tvorby kravského mléka a možnosti jeho zpracování v prvovýrobě a mlékárenském průmyslu. Nedílnou součást práce jsou změny výživových složek v průběhu zpracování kravského mléka při mlékárenských technologiích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7028
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7711


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
macek_2008_bp.pdfZablokované 2.254Mb PDF
macek_2008_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
macek_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet