Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování. |
Autor: |
Macek, Michal
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
V práci je popsán význam kravského mléka ve výživě člověka a jsou popsány vlastnosti hlavních výživových složek přítomných v mléce. Je zvýrazněn proces tvorby kravského mléka a možnosti jeho zpracování v prvovýrobě a mlékárenském průmyslu. Nedílnou součást práce jsou změny výživových složek v průběhu zpracování kravského mléka při mlékárenských technologiích. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7028
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7711
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet